sobota 13. dubna 2013

Začíná se to měnit?




Myslím si, že je na čase se se pohnout dál. Můj život se od základů změní hned o prázdninách. *povzdechne si a zadívá se do obrazovky počítače* Měla bych změnit tolik věcí... možná i mojí povahu,  neboť mě lidé nemají rádi. *zasměje se* no, ale co, zachvilku budu všem těm lidem ukradená, neboť kdo mě bude chtít dál vídat, tak si ke mně cestičku najde i kdyby to mělo být v příštím životě -_-.
Mno co, nebudeme depkařit. Popíšu vám běžný den dívky, jménem JaeWook. Je to patnáctileté děvče z maloměsta, kterou čeká střední škola. Myslím, že to ale teď nikoho nezajímá.
Žije si svůj klidný život ve virtuálním světě a má své kamarády, kteří při ní drží,, neboť mají stejné stavy a pocity jako ona. Třeba taková paní Koblížková. S tou se NIKDY nenudí.. nebo Šunka? když se baví s ní o Slanince, vždy jí to vykouzlí úsměv na rtech. Musí se smát. Má svojí virtuální rodinku, kterou jí níkdo nemůže vzít. NIKDO. a už vůbec ne lidé, které zná ve svém reálném životě. Má hodně zvláštní třídu.
Občas na Google+ nebo facebooku zastihne svojí Angličtinářku a píše si s ní. JE TO STRAŠNĚ SKVĚLÁ PANÍ! Má přítele Američana, se kterým, sem tam, také prohodím pár slov. Nedávno večer, když malá Wookie ležela v nemocnici, si s ní psala. Nebudu lhát, když řeknu, že bylo něco kolem půlnoci. Bavily se o tom, jak se žije, jak se kdo má, kdo co dělá.... a pak jsme začali řešit práci. ŠKOLU.
Debata se vyvíjela asi následovně:
 
Wookie: přeci jenom se alespoň trochu vyplatilo z té školy vypadnout. ~~

Teacher : to je vždycky příjemné

Wookie: zvlášť v situaci jako je naše třída teď

Teacher: Vaše třída je fakt zvláštní třída ...

W: to ani není třída ;)

T: NE _!_
??? 

Dnes (ano, toto byl přechod půlnoční)

W: ne,.. jsme jenom špatnej "kolektiv"

T: Už to uteče, za pár už nebudete žádnej kolektiv, ale na poradě to vypadalo, že "otravujete" jenom v AJ
a jinak = beránci
asi na vás mám špatnej vliv

W: ne.. tam jde o to ,ž e jsou to akorát tak burani a idioti s prominutim a protože prostě jste ženská.. tak si dovolujou

T: chudák já
škoda, že nejste aspoň n ty 2 půlky
ale co naděláme?

W: mno.. to jo
 
"Mohla bych pokračovat, ale to nemá cenu..." dodá JaeWook se slovy a odloží notebook na malý stolek.
Myslím si, že lidé, jaké zná právě ona, takové by nepřála ani největších grázlům světa.


1 komentář:

  1. Paní Koblížková si vždycky ráda přečte, co Kotletka napíše...myslí si, že je Kotletka velmi zajímavý člověk a je ráda, že ji poznala...možná, že jen přes FB, ale i tak ji moc dobře rozumí...:3

    OdpovědětVymazat