neděle 7. dubna 2013

Takový ten... zvláštní den

Je skoro 11 hodin večer. a já nemohu spát.

Při dnešním odpoledne na mě padla taková depka, že jsem se opravdu musela držet, abych sebou někde nesekla.
Mamka mi řekla, že jsem duchem někde jinde....Jo. Myslela jsem na svou platonickou lásku, která má akorát právě teď narozeniny. Říkala jsem si, sakra...NIKDY.. přísahám NIKDY jsem nebyla taková ta žárlivá uřvaná fanynka a to že už jsem potkala svého idola. Poslouchala jsem Tokio Hotel a byla na nich 15.3. 2010 (ano,pořád si to pamatuji). Všechny tóny JEHO kytary a pohyby Toma a přes to jsem nebrečela, nechovala se jak trhlá fanynka..
Teď? Doteď jsem též byla v klidu a dělala si z toho srandu, když mi však došlo, že má platonická láska teď leží v nemocnici po autonehodě a má slavit narozeniny. začalo mne mrazit. cítila jsem se najednou strašně, že mu nemůžu pomoct. Že mu nemůžu ani popřát jakožto jeho přítelkyně, kamarádka, známá, na kterou by se usmál a poděkoval. Takhle mi nezbývalo nic jiného, než skromně popřát na Twitteru a doufat, že si toho mezi těmi několika dalšími tisíci přání všimne. (:

  Přiznám se, lehce jsem si pobrečela z důvodu, že jsem se hold narodila ve špatné zemi a nezbývá mi nic jiného, než se dokonale naučit ovládat jazyky, abych se jednou mohla po tom světě podívat.
Kdo ví, třeba se s ním jednou potkám na jevišti a budu stejně slavná jako on :P.. ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat